Selecció de blocs a recomanar

He escollit el bloc del Col.legi Públic de Can Cantó primer de tot, perquè m'ha semblat un bloc bastant complet, que tracta tant el que es fa a educació infantil com a primària; treballa activament amb les TIC (així com ens conta al post de l'arribada dels portàtils de 5è), etc.
A més, es un bloc actualitzat, que pot servir perfectament als pares per estar al dia amb el que fan els seus fills a l'escola, i informats dels esdeveniments que realitzarà el col.legi (tipus les nadales a Can Ventosa).
A més, m'ha agradat trobar que a l'illa d'Eivissa hi ha més centres dels que primerament pensava que treballen amb TIC i que ho fan amb il.lusió.

http://cancanto.blogspot.com/

L'altre bloc que vull recomanar és El Mundillo de les TIC de Manuel López Caparrós. Ja que les TIC són el present, i sobretot el futur de l'educació, me pareix un bloc a tenir en conte, tant per aprendre com per inspirar-nos.
En Manuel López, com ella mateix explica, sol treballar colaborativament amb la Eugenia Retamal, pel que segurament, podriem dir que és una recomanació doble: el bloc de'n Manuel López i el de la Eugenia Retamal.

http://capileiratic.blogspot.com/
http://profesoraeugenia.blogspot.com/


Esper que us agradin!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario